Copper Cruise

epifanes-copper-cruise

750ml € 39,95

2500ml €115

Bel: 0620002300

Epifanes Copper-Cruise

Koper– en biocide houdende high performance antifouling

Een koper- en biocidehoudende high performance antifouling gebruik makend van de nieuwste koper release technologie voor optimale kope- rafgifte. Traag slijpende werking en hard schrobbaar oppervlak .

Geschikt als aangroeiwerende laag voor alle type houten, stalen en polyester jachten in combinatie met de geschikte primer systeem. Ook geschikt voor directe toepassing over bestaande goed hechtende harde en zelfslijpende koperhoudende antifoulings. Niet toepassen op alumini- um schepen.

De verflaag slijpt af door de weerstand tijdens het varen waardoor een glad onderwaterschip behouden blijft.

Zoet, brak en zout watergebieden

Kleuren: Roodbruin – lichtblauw – donkerblauw – zwart – gebroken wit

Blikken: 750ml. – 2500ml.

Ten minste 2 jaar vanaf productiedatum, mits opgeslagen bij een temperatuur tussen 5° en 30° in onaangebroken originele verpakking.

Bij voorkeur onverdund aanbrengen.
Indien noodzakelijk met Epifanes Verdunning D-100 (max. 5%)

Temperatuur minimaal 8°C. – maximaal 30°C. Relatieve luchtvochtigheid minimaal 50% – maximaal 85%

Temperatuur van de ondergrond moet minimaal 3 graden boven het dauwpunt liggen. Temperatuur van verf, ondergrond en werkomgeving mogen niet te veel van elkaar verschillen.

Vooraf enkele minuten goed oproeren. Breng de antifouling in lagen met een gelijke dikte aan evenwijdig aan de waterlijn. Houd hierbij reke- ning mee dat de banen elkaar niet meer dan drie keer op hetzelfde stuk mogen overlappen. Voor het beste resultaat verwerken met kortgescho- ren vachtroller / langharige slappe kwast.

Minimale vaarsnelheid

Maximale vaarsnelheid

5 knopen

30 knopen

 

Reacties zijn gesloten.